MY LIFE MY STORY.

Pernille Bach

•Hej. er en pige på 14.  der glæder sig til at blive 15. for det er alt for kedeligt at være 14. Spillede basket i Virum. Er startet til fodbold, den er enormt sjovt. Elsker at være sammen med veninder og venner. Har gået på vedbæk skole, men det gør jeg ikke rigtig mere. Jeg savner det sgu lidt(meget). Jeg går nu på verdens kedeligste skole, hvor der ALDRIG sker noget. Der er nogen søde mennesker der, nogen sødere end andre.
Min "slutning" på år 2010 var lidt træls. Midstet min kæreste til min venindes veninde. Men hun har jo bare noget, som jeg ikke kunne give ham. Han er en sød en og en god ven.
Da skolen startede igen, havde jeg det ret dårligt, men kun en vidste hvorfor. Min veninde hjalp mig meget i den tid, det var den tid jeg bare ville væk fra. Jeg var meget indelukket, og havde ikke rigtig lyste til at tale med andre end dig. Jeg har oplevet mange ting i mit lille liv, nogen gode og nogen knap så gode ting. Nogen mennesker kan man stole på, og nogen tror man at, man kan stole på, men så finder man ud af at, de er gået bag ens ryg og lyver en lige op i hovedet. Man kan have en kæreste/ven som man tror man kender, men så forandre sig, og bliver en helt anden. En der svigter en, en man mister, en der bliver et dårligt menneske og kommer der ud hvor man ikke kan bunde. 
Kærelighed gør blind.
Kærelighed kan gøre ondt.
Kærelighed den bedste føelse man kan have.
Mig og mit liv har oplevet alle tre ting, mange af tingene havde en god start og slutning, men der var også nogen der ikke havde. De ting jeg nåde og have med dig, vil jeg aldrig glemme, for du er en del af mit liv, om du vil det eller ej. Du vil blive husket for både gode og dårlige ting. Jeg håber du vil læse det her, så vi kan blive (lidt) venner igen. 

Konfirmation mit livs oplevelse, dagen man ikke glemmer. I skulle ha været med.
Efterskole 12-13, det bliver livet i sig selv, noget man altid kan tænke tilbage på. (Yes så skal ikke gå på verdens kedeligste skole mere.)

Jeg tror på at min fremtid ser lyd ud og at jeg kommer til at gå glæden i møde.

MY LIFE MY STORY.


- Pernille Bach. ♥