onsdag

SUMMER ♥ Torsdag 23 2011

Torsdag 23 2011


Sankt Hans. startede i skolen hvor man skulle rydde op efter dagen før. Mig og Emma skulle ned og købe en gave fra klassen til Anna fra vores klasse, fordi hun skal på efterskole. så mig og emma slap for at rydde det meste op. DEJLIGT.
efter skole skulle vi hjem til anna nogen fra klassen. Anna og Emil cyklede hjem og vi andre tog bussen, fordi vi skulle nå noget først. da vi så kom hjem til anna var jeg lige så glad fordi de havde bagt kage, men så var det ikke til mig :'(
så hyggede vi bare og om aftenen "kørte" vi ned til "Furesøparken" og åd pizza. 
nogen drak lidt og nogen fik for meget, men det var smadder hyggeligt.
har fået fortalt af min veninde af jeg græd og sagde hele tiden at jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv og at jeg var jaloux.. og at jeg godt kunne lide min venindes kæreste. jeg kan selv huske noget af det, men det meste har jeg fået fortalt. der var en der skulle før hjem end de andre og ned til en station og nogen blev der ned og så er der en som mig. jeg kørte  med ned til stationen og øde lage min pose så mine ting faldt ud, men når stadig toget. (men også kun fordi han hjælper mig med mine ting) henne på Lyngby station ville jeg gerne køre hjem til Maria og bare være ved hende selvom hun var syg.. men det har jeg ikke nok tid til så jeg køre hjem til Anna istedet og møder hende og Christopher på vejen.
da jeg var kommet lidt mere til mig selv kørte vi hjem til Anna.
så er den dag også lidt væk når man kommer hjem kl. 12.